Barn & Familj

lifestyle_millie_wolffweddings1018

Min filosofi!

Småbarnsåren rusar sannerligen fram. Sedan jag blev mamma har jag slagits av hur många små faser barnen passerar som man hade velat spara på burk men som är över i en andviskning. Det är de där vardagliga små stunderna som jag personligen vill minnas som mest. Alla små rutiner och vanor, en hand som pillar med mitt hår, runda gosiga kinder, alla små miner och till och med de snoriga näsorna, matkladdet och tårarna.

När jag fotograferar er familj är det just det jag försöker fånga. Det som är ni i just den stund av familjelivet ni befinner er i nu. För att lyckas med det ser jag alltid till att lära känna er bättre innan och väl på plats följer jag er och låter fotograferingen ske på barnens villkor. Det ska vara en rolig, avslappnad och trygg stund tillsammans med mig.

Fotograferingen kan ske hemma hos er eller utomhus. Vi kan ses i er favoritpark, ta en promenad i skogen eller göra det ni gör allra helst i ert hem. Vad är mest ni?

Familjefotograf i Stockholm - Klicka på bilderna för att se fler bilder.

Utomhus
Inomhus
Gravid & nyfödd

Wow wow wow vilka fina bilder! Du är fantastiskt duktig på att fånga barnen i leken!

Anna

Bra att veta!

Hur lång tid tar fotograferingen? 
Oavsett om vi fotograferar inomhus eller utomhus så tar fotograferingen 1-1,5 h.

När på året är det bäst att fotografera? 
Alla årstider har sin charm och jag behärskar ljuset under årets alla månader. Eftersom ljuset däremot är mer begränsat under vintern är också tiden när fotograferingen kan ske lite snävare denna period och bör ske mitt på dagen när ljuset är som starkast. Utomhusfotograferingar är såklart väderberoende och vi ser därför till att alltid boka in ett reservdatum om vädret är emot oss vid första tillfället. Om ni inte önskar härliga hoppa-i-vattenpölar-bilder förstås.

Vad ska vi ha på oss?
Det viktigaste är att ni har på er något som ni trivs i, men det finns ett par saker man kan tänka lite extra på. Se gärna till att era kläder passar fint ihop och undvik allt för skrikiga färger och röriga mönster. Ha gärna ett extra ombyte till barnen redo om det skulle ske en olycka. Fotograferar vi utomhus och det är kallt, så  ha gärna lager på lager istället för tjocka jackor.

Hur förbereder vi oss inför fotograferingen?
Se i största möjliga mån till att barnen är mätta och har sovit. Se på fotograferingen som en rolig aktivitet ni ska göra tillsammans och prata med barnen om det på samma sätt.

Hur går det till under fotograferingen?
Vi tar det lugnt och anpassar oss efter barnens villkor och takt, så det känner sig trygga. Jag strävar efter att i största möjliga mån följa er genom lek, bus, aktiviteter och mysiga stunder men också genom gråt, sura miner och tröst. Om det behövs guidar jag er givetvis. Viktigt att du/ni som föräldrar inte uppmuntrar eller försöker tvinga barnen att titta in i kameran eller le, utan istället leker och busar med barnen som ni gör när kameran inte är närvarande. Ni som föräldrar känner era barn bäst och vet vad som gör de glada, använd det. Busa, kramas och pussas så får vi fina, naturliga och kärleksfulla bilder.

 

barnfoto strip

Paket & Priser

Baspaketet
2950 kr

I baspaketet ingår fotografering under 1-1,5 h. Fotograferingen kan ske hemma hos er eller utomhus.

5 högupplösta och redigera bildfiler i JPG-format. Bilderna väljs ur urvalet som presenteras i ett onlinegalleri. Levereras digitalt, bilderna laddas ned ur galleriet.

Reseersättning tillkommer om fotograferingen sker utanför Stockholm. Kontakta mig för prisuppgift.

20151015Frida&Rejwa1034
20170608Lillasyster1004
Pluspaketet
4450 kr

I pluspaketet ingår fotografering under 1-1,5 h. Fotograferingen kan ske hemma hos er eller utomhus.

Alla utvalda bilder digitalt, redigerade och i JPG -format. Bilderna levereras i en högupplöst version och i en webversion. Ett urval om ca 60 bilder.

Ett vackert inbundet album med linneomslag, 20x20 cm med 6 uppslag. För bilder och mer information om mina album, kika här.

Reseersättning tillkommer om fotograferingen sker utanför Stockholm. Kontakta mig för prisuppgift.

Skicka en bokningsförfrågan!

Läs mer om priser och paket längre ner.