20150808V&L1148

Hurra, ni ska gifta er!

Ett bröllop. En magisk dag så till bredden fylld av kärlek att det går att känna vibrationerna i luften. En dag av nervositet, förväntan, skratt, gråt, genuin lycka och kärlek. En dag då ni och er kärlek står i centrum.

Oavsett om ni planerar ett enkelt och intimt eller ett storskaligt och pampigt bröllop så kommer bilderna från dagen vara otroligt viktiga i framtiden. Att låta någon återberätta er dag så att ni i många år framöver kan uppleva dagen om och om igen är en investering för livet som ni inte kommer ångra.

Min filosofi

Med nyfikenhet, kärlek och erfarenhet åtar jag mig äran att återberätta er historia i stort och smått. Jag är där och fångar där dagen, livet och kärleken pågår. En blick som möter en annan, en tår på någons kind och skratten. Bild för bild läggs ihop till er historia. En unik historia som ska ta er tillbaka och fylla era bröst med värme i många många år framöver.

Min bildstil beskrivs ofta som klar, färgrik och genuin. Jag letar alltid efter det bästa ljuset och fångar allt från små detaljer till de stora händelserna under dagen.

Kanske är ni likt många andra ovana och lite obekväma med att stå framför en kamera och bli fotograferad? Att få nervösa par att slappna av och våga visa sin kärlek framför kameran är min specialitet. Det är en av mina främsta uppgifter som fotograf att guida er och få er att njuta av alla delar av er stora dag.

20160903KarinochJesper1245

Några ord från tidigare brudpar.

Vi opplevde Johanna som svært profesjonell og godt forberedt, i tillegg til at hun klarte å fange herlige øyeblikk av oss og alle gjestene. Hun fikk oss til å slappe av foran kameraet. Vi er kjempefornøyde med bildene hun tok; de er naturlige og vakre, og godt komponerte. Servicen var over all forventning fra første melding til albumet kom i posten.

Maria & Thomas
maria&thomasbywolffweddings1235
20150705Eva & Martin 1221

Du har verkligen lyckats fånga oss, känslan den dagen, våra gäster, ja hela alltihop på ett fantastiskt sätt!  

Eva & Martin

Det var en fröjd att ha Johanna som fotograf på vår bröllopsdag. Det var tryggt att få träffa henne innan fotograferingen och få känna på hur det känns att stå framför kameran. Trots att ingen av oss är vana att stå framför kameran så fick Johanna det att kännas helt naturligt. Bilderna är så fina och hon lyckades verkligen att fånga känslan i bilderna

Gustav & Nancy
wolffweddings_brollopsbild
IMG_6416

Vem är jag?

Det är jag som är Johanna Wolff. Mamma till två små, fru och fotograf med bas i Stockholm. Jag har många års erfarenhet av att fotografera bröllop runt om i Sverige och Norge.

Jag går alltid in helhjärtat i varje uppgift och tar mig därför endast an ett exklusivt antal bröllop varje säsong. För mig är det av yttersta vikt att kunna hålla en hög kvalitet och ge allt av mig själv i varje jobb, från första kontakt till leverans. Om ni önskar så finns jag med som stöd och bollplank hela vägen fram till och under er stora dag. Att planera bröllop är bland det roligaste som finns!

Av mina kunder brukar jag beskrivas som glad, professionell och väl förberedd. Jag tror att en av mina främsta styrkor, som jag haft stor fördel av i mitt arbete som fotograf, är min förmåga att möta alla sorters människor och personligheter. Jag är flexibel och inkännande och har därför inga problem med nya personer eller situationer.

Johanna&Magnus1455

Hur vet ni att jag är er fotograf?

Ni gillar min bildstil!

Ni tycker om att kramas, pussas och röra vid varandra.

Ni föredrar naturliga bilder framför uppställda porträtt.

Sätter ni check på alla, då är jag en fotograf för er!

 

Så går det till!

Vid bokning av bröllopsfotografering.

Bokning - Ni känner att jag är er bröllopsfotograf och skickar en bokningsförfrågan till mig. Jag återkommer till er snarast och vi ser om ert datum fortfarande är ledigt.

Avtal - Jag skickar er ett avtal så att vi har på papper vad som gäller angående leverans, användarvillkor och åtagande. För er och för min skull. Vill ni träffas innan vi skriver avtal ordnar vi såklart detta.

Möte och provfotografering - Innan er stora dag vill jag träffa er för att höra mer om alla detaljer, era tankar och idéer. Tillsammans lägger vi upp en bra plan för när vi fotograferar vad under er bröllopsdag. I samband med mötet gör vi en provfotografering så ni får känna hur det känns att stå framför min kamera. Om det är möjligt träffar jag er gärna på den plats vi kommer fotografera era porträtt så vi redan vi mötet kan titta ut fina platser.

Bröllopet - Under er stora dag finns jag med under så många timmar som ni vill ha mig. Inte allt för sällan är jag mer än bara er fotograf. Ofta håller jag också rätt på tider, drar upp blixtlås, fäster corsage, ordnar ett glas vatten och/eller är en stöttepelare att luta sig mot när det blir nervöst.

Efter fotograferingen - Ett par dagar efter er bröllopsdag skickar jag ett litet smakprov för att stilla nyfikenheten med. Inom ett par veckor när alla bilder är klara skickar jag er en länk till ett webgalleri så kan ni återuppleva er dag för första gången i lugn och ro hemma.

Betalning - En faktura på hela beloppet skickas efter er bröllopsdag, innan bilderna levereras.

Leverans - Bilderna levererar jag sedan hem till er på ett USB, i JPG i en högupplöst version för printar och i en webversion för nätet tillsammans med det album som ingår i paketet.

Printar och album - Önskar ni beställa printar och album utöver det som ingår i ert paket så hjälper jag er gärna med det. En separat prislista finns för detta. Läs mer om mina album här.

fotoremsa_wolffweddings
akbum
albume

Paket & Priser

Brons - 3 h
11 950 kr

Fotografering i 3 sammanhängande timmar, passande för att fånga er vigsel och ta era porträtt.

Ett förberedande möte och provfotografering innan bröllopet.

Alla utvalda bilder digitalt, redigerade och i JPG -format. Bilderna levereras i en högupplöst version och i en webversion. Ett urval om ca 150 bilder.

Ett vackert inbundet album med linneomslag, 25x25 cm med 15 uppslag. För bilder och mer information om mina album, kika här.

Reseersättning tillkommer om fotografering sker utanför Stockholm.

Silver - 6 h
19 950 kr

Fotografering i 6 sammanhängande timmar. En tid då vi hinner fånga allt från era förberedelser till brudskålen, inklusive minglet.

Ett förberedande möte och provfotografering innan bröllopet.

Alla utvalda bilder digitalt, redigerade och i JPG -format. Bilderna levereras i en högupplöst version och i en webversion. Ett urval om ca 300 bilder.

Ett vackert album med linneomslag, 25x25 cm med 20 uppslag. Vill du läsa mer och se bilder på mina album, kika här.

Reseersättning tillkommer om fotografering sker utanför Stockholm.

Guld - 10 h
29 950 kr

Fotografering under hela er dag, 10 sammanhängande timmar, där vi får med alla godbitar från förberedelserna tills festen drar igång och ni slår klackarna i taket.

Ett förberedande möte och provfotografering innan bröllopet.

Alla utvalda bilder digitalt, redigerade och i JPG -format. Bilderna levereras i en högupplöst version och i en webversion. Ett urval om ca 500 bilder.

Vi samlar alla godbitar i ett vackert album med linneomslag, 25x25 cm med 25 uppslag. Bilder på och mer information om mina album, hittar ni här.

Reseersättning tillkommer om fotografering sker utanför Stockholm.

Är ert datum ledigt?

Skicka en bokningsförfrågan.