Kontakt

Det här är jag.

Johanna är mitt namn, jag är en lång fotograf med bas i Stockholm. Mamma och fru. Entreprenör, drömmare och romantiker. Jag går igång totalt på gamla övergivna hus, rostiga föremål och mosigt skräp som lämnats i naturen. Har sedan jag var liten ett stort rädda-världenkomplex och tror fortfarande att jag kommer göra något stort för världen en vacker dag.

Många skulle nog kalla mig passionerad. När jag gör något gör jag det med hela mitt hjärta och nördar ner mig totalt. Jag låter inget begränsa mig och mitt spontana svar är nästan alltid JA, det kan jag! En viss nervositet och stort tvivel infaller sedan ofta straxt innan jag ska göra det där jag aldrig gjort förut. Men jag gör det alltid ändå och skulle någon ha mage att säga "det där klarar du aldrig", då ska hen få se på fan.

Jag är en känslomänniska ut i fingerspetsarna. Har lika nära till skratt som till gråt. Allt gör jag med hjärtat och magkänslan som ledstjärna. Fattar beslut, lär känna nya människor, skapar och fotograferar. Jag tror det jag gör blir bäst så, när saker och ting sker genuint och utifrån känsla.

Jag är en kreatör av naturen och har skapat sedan jag var liten. Målat, sytt kläder, sjungit och fotograferat. Just fotograferandet är där mitt hjärta klappar allra starkast. Att fotografera, att möta människor, porträttera, fånga ljuset, hitta vinklarna, ständigt utmana sig själv, prova nytt och lära känna nya människor och nya platser. Det ger mig så otroligt mycket glädje i livet.

Tack för ditt besök och din tid!
Johanna

Namnlöst-1

Den Sjungande Fotografen

Johanna Wolff

Ekuddsvägen 13

131 38 Nacka

073 03 60 863

Kontakta mig

Jag ser fram emot att höra ifrån er!