Info & Priser

fotoremsa_wolffweddings

Så går det till!

Vid bokning av bröllopsfotografering.

Bokning - Ni känner att jag är er bröllopsfotograf och skickar en bokningsförfrågan till mig. Jag återkommer till er snarast och vi ser om ert datum fortfarande är ledigt.

Avtal - Jag skickar er ett avtal så att vi har på papper vad som gäller angående leverans, användarvillkor och åtagande. För er och för min skull. Vill ni träffas innan vi skriver avtal ordnar vi såklart detta.

Möte och provfotografering - Innan er stora dag vill jag träffa er för att höra mer om alla detaljer, era tankar och idéer. Tillsammans lägger vi upp en bra plan för när vi fotograferar vad under er bröllopsdag. I samband med mötet gör vi en provfotografering så ni får känna hur det känns att stå framför min kamera. Om det är möjligt träffar jag er gärna på den plats vi kommer fotografera era porträtt så vi redan vi mötet kan titta ut fina platser.

Bröllopet - Under er stora dag finns jag med under så många timmar som ni vill ha mig. Inte allt för sällan är jag mer än bara er fotograf. Ofta håller jag också rätt på tider, drar upp blixtlås, fäster corsage, ordnar ett glas vatten och/eller är en stöttepelare att luta sig mot när det blir nervöst.

Efter fotograferingen - Ett par dagar efter er bröllopsdag skickar jag ett litet smakprov för att stilla nyfikenheten med. Inom ett par veckor när alla bilder är klara skickar jag er en länk till ett webgalleri så kan ni återuppleva er dag för första gången i lugn och ro hemma.

Betalning - En faktura på hela beloppet skickas efter er bröllopsdag, innan bilderna levereras.

Leverans - Bilderna levererar jag sedan hem till er på ett USB, i JPG i en högupplöst version för printar och i en webversion för nätet tillsammans med det album som ingår i paketet.

Printar och album - Önskar ni beställa printar och album utöver det som ingår i ert paket så hjälper jag er gärna med det. En separat prislista finns för detta. Läs mer om mina album här.

IMG_9328
IMG_9316

Mina bröllopspaket

You & Me
8 950 kr

Fotografering i 3 sammanhängande timmar, passande för att fånga er vigsel och ta era porträtt.

Ett förberedande möte och provfotografering innan bröllopet.

Alla utvalda bilder digitalt, redigerade och i JPG -format. Bilderna levereras i en högupplöst version och i en webversion. Ett urval om ca 150 bilder.

Ett vackert inbundet album med linneomslag, 20x20 cm med 10 uppslag. För bilder och mer information om mina album, kika här.

Reseersättning tillkommer om fotografering sker utanför Stockholm.

I Do
13 950 kr

Fotografering i 5 sammanhängande timmar, under vilka vi hinner föreviga era förberedelse, er vigsel och porträtt.

Ett förberedande möte och provfotografering innan bröllopet.

Alla utvalda bilder digitalt, redigerade och i JPG -format. Bilderna levereras i en högupplöst version och i en webversion. Ett urval om ca 250 bilder.

Ett vackert inbundet album med linneomslag, 20x20 cm med 15 uppslag. För mer ingående information om mina album, kika här.

Reseersättning tillkommer om fotografering sker utanför Stockholm.

A Lovely Day
18 550 kr

Fotografering i 7 sammanhängande timmar. En tid då vi hinner fånga allt från era förberedelser till brudskålen, inklusive minglet.

Ett förberedande möte och provfotografering innan bröllopet.

Alla utvalda bilder digitalt, redigerade och i JPG -format. Bilderna levereras i en högupplöst version och i en webversion. Ett urval om ca 350 bilder.

Ett vackert album med linneomslag, 25x25 cm med 20 uppslag. Vill du läsa mer och se bilder på mina album, kika här.

Reseersättning tillkommer om fotografering sker utanför Stockholm.

It's a Party!
25 000 kr

Fotografering under hela er dag, 10 sammanhängande timmar, där vi får med alla godbitar från förberedelserna tills festen drar igång och ni slår klackarna i taket.

Ett förberedande möte och provfotografering innan bröllopet.

Alla utvalda bilder digitalt, redigerade och i JPG -format. Bilderna levereras i en högupplöst version och i en webversion. Ett urval om ca 500 bilder.

Vi samlar alla godbitar i ett vackert album med linneomslag, 25x25 cm med 25 uppslag. Bilder på och mer information om mina album, hittar ni här.

Reseersättning tillkommer om fotografering sker utanför Stockholm.

Vill ni boka?

Skicka en bokningsförfrågan så ser vi om ert datum är ledigt.